Teljesen hülyét csinált magából Ozsváth Kálmán a hírTV-n

Újpest

Az újpesti fideszes önkormányzati képviselő megint valami nagyot akart mondani, összecsődítette a kormánypropagandát, és elszomorodva közölte, hogy nagyon bürokratikus úton lehet segítséget kérni az önkormányzattól. A hírTV szerkesztője pedig nem csak hozzá-nem-értéséről, de látási problémáiról is tanúbizonyságot tett.

Sorra kerülnek ki az otthonmaradásra buzdító óriásplakátok, a segélyhívó telefonszám; és a polgármester, alpolgármesterek és önkormányzati képviselők is járják Újpestet, hogy mindenhova elvigyék az elérhetőségeket, ahol az idős, valamint a hatósági házi karanténba került újpestiek kérhetnek segítséget akár a bevásárlásban, vagy éppen a gyógyszerbeszerzésben.

Egy négyoldalas dokumentumra is hivatkoznak, mellyel kapcsolatban Déri Tibor polgármester lapunkkal (ahogyan a hírTV-vel is) közölte: “A honlapunkon elérhető bejelentési dokumentum, amire Ön hivatkozik, elsősorban azt a célt szolgálja, hogy az idős, rászoruló embereket az egyik rokonuk, szomszédjuk vagy akár a lépcsőház gondnoka, közös képviselője jelentse felénk. Az önkormányzat munkatársai pedig proaktívan fel tudják venni a kapcsolatot a rászorulóval, hogy az ellátás részleteiről egyeztessünk. Ezt a bejelentőt az ASP Központ rendszeréből kaptuk, amit mi plusz egy lehetőségként szeretnénk biztosítani a lakosságnak, hogy minél több formában eljuthasson hozzánk az információ.

Hivatkoznak arra is, hogy telefonszámot nem találnak, ahol ezt a szolgáltatást igénybe lehet venni. Nos, nekünk elsőre sikerült, csupán az ujpest.hu webcímet kellett beütnünk:

Azonban ha jobb oldalt a KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ-ra is kattintunk a város honlapján, akkor:

Innen látszik, hogy Ozsváth és a kerület fideszes képviselői egyáltalán nem követik a városban történő eseményeket, nincsenek tisztában a város ügyeivel, állandóan a kákán is a csomót keresik.

Úgy tudjuk egyébként, hogy a kerület fideszes képviselői még nem ajánlották fel segítségüket az önkéntes munkában…

Címke:

1 thought on “Teljesen hülyét csinált magából Ozsváth Kálmán a hírTV-n

  1. Csak kérdezem: akik a munkában nem vesznek részt, azok a fizetésuket sem veszik fel? Azt is hozzá lehetne tenni a rászorulók támogatásához, pl.: gyógyszer, alapvető élelmiszer.
    Szerencsére én még nem szorulok rá, de sokan vannak akik igen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük