Bedő Kata: Az országot is képesek leszünk közösen irányítani

közélet politika Újpest

Újpest alpolgármestere is beszédet mondott a Demokratikus Koalíció tisztújító, X. kongresszusán. 

– Emlékszem a tavalyi kampányok minden pillanatára, amikor szórólapoztunk, kitelepültünk, néha lehetetlen időjárási körülmények között, emlékszem a fáradtságra, néha az elkeseredésre, a kiégésre, de arra, milyen volt várni az eredményeket. Mikor odatapadsz a tévéhez, szorongasz és vársz. Csak a várakozásra tudsz koncentrálni. S hirtelen robbanni kezdenek a számok, s látod, sikerült, megcsináltad – emlékezett vissza az európai parlamenti és az önkormányzati választásra Bedő Kata.

Újpest fiatal alpolgármester asszonya ezután arról beszélt, hogy a siker után büszke a városára, a csapatára, mindazokra, akik különböző pártokat képviselve dolgoztak hetekig-hónapokig együtt, egymásra vigyázva.

– Álltam a sok gratuláló ember között, s lassan felfogtam, hogy sikerült. De az siker nem a csillagok állása miatt következett be, hanem az összefogás és a közös munka eredménye. Egy közösségé, mert közösséget építettünk, sokszínűt, de közös célokkal, akik le akarták söpörni a Fidesz uralmát, és megmutatni, hogy Magyarország a mienk is – mondta Bedő Kata. Hozzátette: – Sokat tanultam a kampányban az emberekről és magamról is. Megtanultam, mekkora élmény és mekkora felelősség ilyen nagy csapatban dolgozni.

Egy egész országnak mutattuk meg, hogy képesek vagyunk együtt dolgozni, a legjobbat hozva ki magunkból.

Ezt kell folytatnunk, mert 2019 októbere mögött jó néhány év kudarca áll. Ezt kell folytatnunk, hogy 2022-ben is megmutassuk, erősebbek vagyunk, mint a Fidesz. 2022 után azt fogjuk megmutatni, hogy az önkormányzatok után az országot is képesek leszünk közösen irányítani. 

Forrás: Újpesti Hírmondó
Illusztráció: dkp.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük