Negatív nézőcsúcs az Újpest – Felcsút meccsen

sport Újpest

182 néző láthatta élőben az Akadémia sikerét, bár az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy az Újpest a fővárostól 230 kilométerre talált ideiglenes otthonra, ráadásul a szurkolói csoportok bojkottot hirdettek a belga Roderick Duchatelet tulajdonos miatt.

Az ürességtől kongó lelátók egyáltalán nem zavarták meg a vendégeket, akik már a harmadik percben megszerezték a vezetést. Az Újpest mezőnyfölényben futballozott és a játékrész közepén egyenlített.

A félidő hajrájában a felcsútiak előbb még csak a kapufát találták el, majd érkezett Knezevic, aki egy óriási bombával újra vezetéshez juttatta csapatát.

A fordulást követően az Újpest támadott az egyenlítésért, de egyetlen Novothny fejesen kívül nem tudott veszélyhelyzetet kialakítani. A vendégek a 87. percben a csereként pályára lépő Van Nieff távoli szabadrúgásával eldöntötték a találkozót – Pajovic mintha nem hitte volna, hogy a holland középpályás abból a távolságból is megpróbálja –, így Novothny gólja a 91. percben már csak a szépségtapaszt jelentette a lila-fehérek számára.

Forrás: MTI; kép: Újpest FC

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük