“Isten szabadítson meg minket az alkalmatlan és gonosz miniszterelnöktől”

közélet közösség politika

A gyöngyöspatai romák kártérítését felfüggesztette az állam, ami a tüntetők szerint a jogállam megsértése. Romák, nem romák indultak a Kossuth térre. Iványi Gábort azért imádkozik, hogy “Isten szabadítson meg minket az alkalmatlan és gonosz miniszterelnöktől.”

Több ezer ember tüntetett a vasárnap délutánra meghirdetett Szabad Bíróság! Szabad Gyöngyöspata! nevű demonstráción, Budapesten. Az eseményt a tatárszentgyörgyi romagyilkosság 11. évfordulójára időzítettek. A tüntetést az Idetartozunk Egyesület szervezte, de az elmúlt napokban számos szervezet (pl. TASZ, Magyar Helsinki Bizottság) és politikai párt (Párbeszéd, LMP) is csatlakozott hozzá. 

A szervezők azt írták előzetesen, hogy

a kormány képviselőinek beavatkozása a gyöngyöspatai kártérítési ügybe, törvénybe ütköző, a jogállami keretek és a bíróságok függetlenségének megsértése! 

A gyülekező a Nyugati pályaudvar Váci út felőli oldalán lévő parkolóban volt, ahonnan fél kettőkor elindult a tömeg. “Senki nincs a törvény felett” feliratú transzparens olvasható az első sorban állók kezében, míg egy sorral hátrébb a Szabad Bíróság! Szabad Gyöngyöspata felirat volt olvasható.

Eljött a Pedagógusok Demokratikus Szakszeverzete, A Város Mindenkié, az Amnesty és a Magyar Helsinki Bizottság is, tovább vidékről is számos roma szervezet érkezett. A putnokiak például Békét akarunkot skandálták. De láttuk Kerpel-Fronius Gábort, Baranyai Kristinát, Tordai Bencét, Sermer Ádámot, Kendernay Jánost, Niedermüller Pétert és Bősz Anettet is.

NEM FÉLÜNK, SKANDÁLTA A TÖMEG EGY RÉSZE, SOKAN PEDIG MOBILTELEFONJUKKAL ÉLŐZTEK.

A tüntetőket a szervezők négyes oszlopokba rendezték, és miközben a tömeg eleje elindult a körút felé, az eső is egyre jobban rákezdett. A menet először a Markó utcában, a PKKB épületénél állt meg, egy körben páran elkezdtek roma muzsikára táncolni. Itt Setét Jenő szólt az egybegyűltekhez. Azt mondta, hogy megvédik a bíróság függetlenségét, ami nem cseléd, nem szolga.

A beszédek közben ugyan elkezdett esni, és néhányan el is indulnak hazafelé, de a többség még kitart. Aki maradt, az többek között meghallgathatta Iványi Gábor lelkész szavait. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője azért imádkozott, hogy “Isten szabadítson meg minket az alkalmatlan és gonosz miniszterelnöktől”. Illetve azt kérte, hogy a nemzeti konzultációra szánt milliárdokat az oktatásra költse inkább a kormány. 

Forrás és fotók: Index

Címke:

1 thought on ““Isten szabadítson meg minket az alkalmatlan és gonosz miniszterelnöktől”

 1. ISTEN-ISTEN!!! MAGYAR LÉLEK-TESTVÉREK!!!
  NIMRÓD ATYÁNK HUNOR ÉS MAGYAR ÉDESAPJA A FÖLDKEREKSÉG ELSŐ ÉGI KIRÁLYÁNAK törvényei ma is időszerűek és kikezdhetetlenek a tudatlanok és szívtelenek által!!!
  Közülük az első a KÖR ŐS TÉNY (KERESZTYÉN!) VALLÁS (VÁLLALÁS!) megőrzésére vonatkozik. Mi magyar szívűek, a MAGUNKFAJTÁK, akik mint táltosok a tiszta KÉT LIKAS=LYUKAS (KATOLIKUS!) hit őrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül olyan jelenséget, amely napjainkban népünk máglyára küldőinek körében ismételten terjed!!!
  ÚGYHOGY ITT AZ IDŐ SMINKELTÁVOLÍTTATNI A MOMENTUM BUZGÓMOZGALMÁRAIT, MINT ABORTUSZBANYÁKAT (CSEH KATALINOKAT, DONÁTH ANNÁKAT!!!) ÉS HÍMRINGYÓ SEJTHALMAZAIKAT KIPUKKASZTANI A FEKETE GYŐR ANDRÁSOKKAL KEZDVE EGÉSZEN A BERG DÁNIELEKIG MÍG A MIKLÓSI LÁSZLÓKAT ÉS A TÖBBI PÁR TUCAT TAGOS JÚDÁS FAJÚ EGYLET ÉS SZAKSZERVEZET MAGYARGYŰLÖLŐ VÉRLÁZÍTÓ PROVOKÁTORAIT HAGYJUK KISZÚRT GÁZOS LUFIKKÉNT ELSZABADÚLVA CIKÁZNI JUDAPESTI KÖRNYEZETÜNKBEN, MERT LÉTÜK IS ELEVEN CÁFOLATA AZ ún. ZSIDÓ HOLOKAUSZTNAK; – AMIVEL IDESTOVA 77 ÉVE TERRORIZÁLNAK BENNÜNKET: MAGYAROKAT!!!
  Azt tapasztaljuk ugyanis, hogy újult erőre kapott az ŐSKERESZTÉNYEK létét is megkérdőjelező istentelen gyülekezetek gyülevésze. Ahogyan ATILLA ISTENKIRÁLYUNK halála után, úgy most is támadja a NAP NÉPÉT. Néhány évvel ezelőtt még a cionizmust tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a vadidegen bosszúálló isteni szemlélet és tett, az élvhajhászás és a pénz imádata, ma a MAGYARGYŰLÖLET szelleme is erősödik.
  A héber-bolsevik kommunista évtizedek alatt próbáltak mindent elfelejtetni, ami ŐSI MAGYAR és ŐSKERESZTYÉN azonosságunkat erősítette. Kisebbrendűségi érzést tápláltak belénk, azt sulykolták, hogy utolsó csatlósok vagyunk, nacionalisták és soviniszták. Ehhez újabban a kirekesztő és a rasszista jelzőt is hozzáteszik. Mindezeket a szeretettel ellenkező magatartásokat határozottan elutasítjuk. Szükséges és jogos, hogy helyes öntudatra ébredjünk, keressük, újra tudatosítsuk igazi értékeinket, magyar örökségünket kulturális, történelmi és tudományos területen egyaránt. Ennek része az is, hogy megerősödjünk ŐSKERESZTYÉN öntudatunkban, hiszen a rokon PÁRTUS JÉZUS KRISZTUSI (KÖROSZTÁSÚ JELZÉSŰ =KERECSENI) kinyilatkoztatás magyar kultúránk nimródi világteremtő pilléreinek további tartóoszlopai. Eddigi ismereteink szerint is TÖBB TÍZEZER ÉVES! magyar kultúránk az ŐSKERESZTYÉN (ANYA-ATYA-FIÚ SZENTHÁROMSÁGA, amit a SZENTLÉLEK hat át!!!) ismerete nélkül nem érthető. Ennek az ELEMENTÁLIS ŐSI MAG MÁGIÁJÁNAK életre keltését MI is nagyon fontos őskeresztyéni és magyar feladatnak tekintjük.
  Sajnos azonban ennek az öntudatra ébredésnek vannak vadhajtásai is. Ezek egyike a különböző vallási elemeket keverő ún. „zsidó-keresztény“. Ez a jelenség azért is nagyon veszélyes, mert keresztyénnek tűnő vallási nyelvezetet használ, és könnyen megtévesztheti még a vallásukat gyakorló hívőket is. Ezek közé tartoznak a Jézust „zsidónak” hazudó farizeusok igazolhatatlan állításai és az ANYA kimiskárolása az ŐSI SZENTHÁROMSÁGBÓL!

  Ilyenek még pl. a magyarokat szemita gyökerűnek oltott mérgezések, vagy a papok életellenes cölibátus rémei, a zsidók kereszténnyé „avatása” és az ősmagyar vallás megbélyegzése, tűzzel, vassal történő kiirtása!!!
  Olykor még a legnemesebb hagyományőrző mozgalmakat is demolesztálják, tönkreteszik, hogy a „zsidó-keresztény” förtelmet népszerűsítsék. ŐSKERESZTYÉN hitünk nem pusztán az ember istenkeresésének az eredménye, hanem a JÓISTEN kinyilatkoztatásán alapul, amely – KERECSENBEN azaz a KÖROSZTÁSÚ JELZÉSBEN=JÉZUS KRISZTUSBAN!!!- teljesedett be!!!
  Ő az ÉGI IGE megtestesülése az út, az igazság és az élet az egyének és a nemzetek számára is!
  Ezért kell megemlítenünk a hitünk igazságát fenyegető egyéb veszélyeket is, mint pl. az ún. holokauszt-vallást, a szektásodást, a szemita terror büntetlenségét és a gyermek és istengyilkosok felmentéseinek különböző formáit!!!
  Arra kérjük MAGYAR TESTVÉREINKET, hogy óvakodjanak minden ilyen megtévesztő fizikai, szellemi és lelki hadjárattól.
  Ma Magyarországon és világszerte katolikus hitünk elleni libsi genny-cunami tombol a szélsőséges cionista alapú magyar irtók és a NAPkirály Jézust kifeszítők irányából még gyűlölettől teltebben, mint anno JERUSÁLEMben azaz: HÓRUSZ-SÓLYMÁN!!!
  Ezek a fizikai és szellemi korcsok a relativizmus diktatúráját erőltetik ránk, azt a szemléletet, amely kétségbe vonja magának az ISTEN igazságnak a létét!!!
  Ez a pokolfajzott és undorító irányzat az élet tisztelete helyett a halál kultúráját és a deviáns fertő minden ragályos betegségét terjeszti. Tagadja és/vagy kiheréli a férfit, ortopéddá téve a szülésre képes, életet adni tudó csodálatos nők különbségét, valamint porba rántva…pornósítja két Isten teremtette egészséges fél – férj és feleség! – kötelékét a házasságot és a földi szentháromságot: a családot!!!
  Ezzel szemben mi kizárólag a teremtő Isten tervét vesszük és tesszük alapul kerek e világunkban emberről, családról, lelki kultúráról s égi eredetű magyar nemzetünkről!!!
  Az istentelen globalizáció frusztrált és buzeráns összemosó technikáival és tele-vízióival szemben a JÓISTENT valljuk és vállvetve vállaljuk!!!

  Szerrel és tettel: Pálos Trend
  https://www.youtube.com/watch?v=z6ZgaGVJXNg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük