21 éve mutatták be a Mátrixot, és most forgatják a 4. részt, ahol már repülnek is

kultúra média színes

San Franciscóban vettek fel egy jelenetet, amikor a két szereplő leveti magát a mélybe – egy nagyon magas épületről.

Sorra kerülnek ki az internetre azok a rövid videók, melyeken a Mátrix 4 egy-egy jelenetének munkálatai láthatók. Az első kicsivel több mint egy hete kezdett terjedni, most pedig egy másik is felbukkant. Ez azonban sokkal horrorisztikusabb, mint a korábbi.

Az új videón – ami azóta a YouTube-ra is felkerült – az látszik, hogy a Neo és Trinity dublőrei levetik magukat egy San Franciscó-i felhőkarcoló tetejéről, a levegőben megállnak, lebegni kezdenek, majd végül mindketten talajt érnek.

Mivel elsősorban rajongói videóról van szó, sajnos csak találgatni lehet, hogy a dublőrök valóban a két főszereplőt, Keanu Reevest és Carrie Ann-Mosst helyettesítik-e a veszélyes jelenetben. A munka ugyanis elég magasan zajlik, íme egy másik felvétel, de egész más szögből:

Mátrix 4 stábja jelenleg San Franciscóban tartózkodik, de egyelőre csak a két szereplőről érkeztek bámészkodók által rögzített képek. Az egyiken magát Reevest is látni, amint sapkában, szövetkabátban álldogál a munkatársak között. Ezzel egy kínzó kérdésre már választ kaptak a rajongók: Neo úgy tűnik, szakállasan és hosszú hajjal tér vissza.

Az új Mátrixot jövő május 21-én tűzik műsorukra a mozik. A filmben szerepet kapott még Neil Patrick Harris és Jessica Henwick is. A visszatérőket Jada Pinkett Smith és Lambert Wilson erősítik. Előbbi a Logos hajó kemény kapitányát, Niobét alakította, a másik a furcsa, javarészt franciául beszélő férfit, a Merovingit.

Forrás: hvg.hu
Fotók, videók: YouTube, Twitter, hvg.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük