A jövőben elektronikus formában is lehet igényelni az Újpesti Naplót

Újpest

Továbbra is mindenki megkapja az ingyenes kiadványt, kivéve, ha valaki pontos lakcímének és e-mail címének megadásával kizárólag az elektronikus, pdf-formátumú Újpesti Naplóra térne át.

Az Újpest Média az elmúlt hetekben lehetőséget adott arra, hogy az újpesti lakosok regisztráljanak és lakcímük megadásával közvetlenül a postaládájukba, vagy e-mailben kapják meg a kéthetente csütörtökön ingyenesen megjelenő Újpesti Napló legfrissebb számát. A kezdeményezésnek környezettudatossági és gazdaságossági okai voltak. 

A visszajelzések alapján kiderült, hogy a lakosság egy része nincs felkészülve egy ilyen hirtelen váltásra. Az Újpest Média tiszteletben tartja ezt és rugalmasan kezeli az újpestiek igényeit. Ezért a jövőben továbbra is mindenki megkapja az ingyenes kiadványt, kivéve, ha valaki pontos lakcímének és e-mail címének megadásával kizárólag az elektronikus, pdf-formátumú Újpesti Naplóra térne át. Ezzel lehetőséget adunk arra, hogy csatlakozzanak környezettudatos kezdeményezésünkhöz.

Amennyiben szeretne élni ezzel a lehetőséggel, keresse regisztrációs felületeinket az Újpesti Naplóban, az ujpest.hu-n és a facebook/ujpest.media közösségi oldalunkon!

Forrás és Fotó: Újpesti Hírmondó

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük