A fideszes Wintermantel Zsolt szerint a fideszes Ozsváth Kálmán léhűtő

politika Újpest

Úgy látszik a BKK igazgatósági pozíciója nem ad elég elfoglaltságot Újpest bukott expolgármesterének, az élő fába is beleköt, most például saját párttársai és pártja által delegált bizottsági tagjaiba szállt bele páros lábbal, amikor megosztotta az általuk üzemeltetett Újpesti tényfeltáró bejegyzését azzal a kérdéssel: „szerintetek jól van ez így?” A mostanában leginkább csak hörcsögnevelési posztokkal jeleskedő fideszes „marketingbizottságoknak” titulálta a képviselő testület által létrehozott új bizottságokat, benne az általa nevesített közbiztonsági, valamint a klíma- és környezetvédelmi bizottságot. A bejegyzését január 6-án tette közzé, miközben ezek a bizottságok kiegészültek fideszes párttársaival, szimpatizánsaival már decemberben

A decemberi közmeghallgatás után beszavaztatták a bizottságba az embereiket, akik el is foglalták a pozícióikat, és már januárban felvették a „marketingbizottságok” tiszteletdíját közpénzből. Ezen bizottságok fideszes tagjai többek között Ozsváth Kálmán és Rádi Attila is, ahogy külső delegáltjaik, köztük Ozsváth oldalkocsijaként elhíresült Somogyvári Gábor is. Úgy tudjuk, eddig egyetlen egy Fidesz által delegált bizottsági tag nem állt fel, és utalta vissza az Önkormányzat bankszámlájára a „marketingbizottságok” tagsága után járó tiszteletdíjat.

Sokan nem értik, hogy ha Wintermantel Zsolt csak „marketingbizottságnak”, azaz kifizetőhelynek titulálja ezeket a bizottságokat, akkor párttársai miért tagok még mindig benne, és miért vették fel utána az összességében többszázezer forintos tiszteletdíjukat. Mások szerint a bukást feldolgozni képtelen Wintermantel csapkod, hisztizik és vagdalkozik dühében, célkeresztjébe már a város munkájában résztvevő fideszesek is bekerültek.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük