orban-nyolcszr-olt-meg-soros-halozata

Ha Orbán macska, már csak egy élete maradt

politika

Meglepő kijelentést tett ma reggeli szokásos alákérdezős rádióinterjújában a miniszterelnök: Orbán szerint őt ugyanis már nyolcszor megölte Soros György hálózata. Kár, hogy a gyilkosságokat nem sorolta fel, azt meg külön sajnáljuk, hogy arról sem beszélt, hogyan is sikerült a többszörös feltámadás…

– A Soros-hálózat nagyon aktív az EP-ben és az európai politikában. A Bizottságban is van emberük, a kormányokra is befolyással bírnak, így ott vannak az Európai Tanácsban is. Az ilyen akciók mögött egyértelműen a Soros-féle politikai hálózat van – mondta Orbán a Kossuth Rádióban. Szerinte világos, hogy 

Soros György sok millió ember tönkretételéből szerezte a pénzét, politikai befolyást vásárol. Az ilyet a mi szakmánkban úgy hívják, hogy oligarcha.

Soros maffiaszerű hálózaton keresztül irányítja politikai tevékenységét, és gyakorol befolyást az európai politikára – folytatta.
Orbán szerint erről azért nem beszélnek nyíltan Európában, mert „a szemben álló felet erősnek látjuk, félünk tőle”. 

„Ha meglendülnek a tollak, és nekiesnek egy politikusnak, és azt kibírja, az legény a gáton.

ENGEM NYOLCSZOR ÖLTEK MEG EZEK AZ ÚJSÁGÍRÓK, ÁLCIVILEK, ÉN MÁR NEM FÉLEK ETTŐL, MERT ISMEREM

– jelentette ki az interjú egy adott pontján a miniszterelnök. Orbán szerint ígéretes első fecske volt Ausztriában a néppárti-szabadságpárti együttműködés, ám „titkosszolgálati akcióval szétbombázták a koalíciót, és levadászták a kisebbik párt vezetőjét” – mondta Orbán, nem említve meg a szabadságpárti Heinz-Christian Strache expártvezér ibizai lebukásának részleteit, aki orosz pénzekből – és Orbán Viktor példája nyomán – akarta felvásárolni és pártújsággá alakítani Ausztria legnagyobb független napilapját.

Mindenesetre szerényen feltesszük a kérdést, hogy ha Soros György – aki vagyonát 60 év alatt, teljesen átlátható módon szerezte – Orbán szerint oligarcha, akkor a kormányfő minek nevezné az 50 éves kora után megtáltosodott és pénzügyi zsenivé vált egykori gázszerelőjét, aki teljesen átláthatatlan módon lett nem 60, hanem 6 év alatt dollármilliárdos?

Forrás: hvg.hu. Újpesti Hírmondó
Fotó: MTI

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük