„Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem…”

sport Újpest

A Facebook-oldalán közzétett levelében búcsúzott el az Újpest szurkolóitól Feczesin Róbert. A magyar válogatott csatár, aki az őszi szezonban szerzett nyolc találatával vezeti az NB I góllövőlistáját, elhagyta a lila-fehéreket, és a másodosztályú Vasas focicsapatához szerződött.

Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem…” – kezdte írását Feczesin, aki augusztusban, 13 év után tért vissza a Megyeri útra. “Volt bennem izgalom, egyfajta drukk, amikor visszatértem Újpestre, nem tudtam, hogy mire számítsak. Aztán, amit Tőletek kaptam, az mindent felülmúlt! Olyan extra energiát, pluszmotivációt adott az a szeretet és megbecsülés, amit ebben a fél szezonban küldtetek a lelátóról, hogy a fellegekben jártam. Elhihetitek, mindennap, minden pályán töltött percben igyekeztem rászolgálni a bizalomra.”

Komoly tervei vannak az új klubjánál: “nagyon motivált vagyok a jövőre nézve, és mindent meg fogok tenni a Vasasért. …Mindent meg fogunk tenni, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való, az NB I-be” – jelentette ki.

Az Újpest annyit közölt: Feczesin nem fogadta el a klub új ajánlatát, sok siker kívánnak neki a folytatásban.

Forrás: Blikk; kép: NSO

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük