G. Fodor: a Fidesz nem lesz a Néppárt tagja, a KDNP marad

politika

Már Donald Tusk asztalán van a “három bölcs” jelentése a Fideszről – írja a Népszava brüsszeli tudósítója. Gulyás Gergely az atv.hu-nak adott szilveszteri interjújában azt mondta Tuskra hivatkozva: a Néppárt egyetlen tagpártja sem akarja kizárni a Fideszt. G. Fodor Gábor a Hír Tv-ben már kijelentette: a Fidesz nem lesz a Néppárt tagja, de a KDNP marad.

A Hír TV szerdai Csörte című műsorában G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke kijelentette: a Fidesz nem lesz az Európai Néppárt tagja. G. Fodor azt mondta, a bevándorlás a kulcskérdés, és ezen fog “elmúlni”, eldőlni a Fidesz néppárti tagsága, és “ebben a kérdésben a Néppárt mozdult el”.

G. Fodor Gábor arról is beszélt, hogy az EU kedvenc játéka a 7-es cikkely szerinti játék, ami soha nem fog bekövetkezni, soha nem érnek a végére, de mindig színpadot teremtenek arra, hogy Magyarországot, Lengyelországot jól megdádálja egy-egy német tajtékzó zöldpárti képviselő, egy portugál kommunista. G. Fodor szerint „ennek a játéknak nem az a lényege, hogy nézz tükörbe és változtass. Itt arról van szó, hogy fel lehessen mondani ellenünk a mantrát. Ez pedig a bevándorlás kérdésben vallott álláspont miatt történik.

Forrás: ATV, 24.hu; kép: DK

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük