Mikulás-hétvégi programajánló: szombat

kultúra

Tegnap átnyújtottunk egy csokor programot olvasóinknak, de maradt mára is, sőt, holnapra is jut néhány.

SZOMBAT:

III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásár

“Akár az első mentes karácsonyodra készülsz, akár már rutinos Csak a Mentes vásárló vagy, várunk Téged a III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásárán, ahol levesszük az ünnepi készülődés terhét a válladról! Idén nem kell idegeskedve boltról boltra cipekedned, hogy minden allergénmentes terméket beszerezz a gyerkőcök mikulás csomagjához, az ünnepi menühöz vagy épp a karácsonyfa alá kerülő ajándékokhoz. Mi felkutattuk és egy helyre hozzuk az általatok is fogyasztható ünnepi termékeket, szaloncukrokat, péksütiket és isteni bejgliket, de környezettudatos vásárlóinknak lesznek natúrkozmetikumok, öko tisztítószerek, zero waste termékek, amit ráadásul most kedvezményes áron szerezhettek be, sőt rengeteg terméket meg is kóstolhattok!” (A vásár holnap is várja a látogatókat!)

HELLO – Queer Pop Party // Toldi Klub

Popdívák, QueeRebel éjszakai nagykövetek, álmodozók és felPOPpolt stílusikonok, eljött a ti időtök! Mártózzatok meg a legédesebb éjszakai cukormázban és színezzétek ki a sötétséget!

Téli TASZ Feszt – 25 évesek lettünk!

“Neked melyik a kedvenc taszos sztorid az elmúlt 25 évből? Bármelyik is legyen az, tudnod kell, hogy ezt a történetet közösen írjuk. 25 évesek lettünk, de ez a születésnap nem csak rólunk szól! Gyere el december 7-én az Akvárium Klubba, ünnepeljünk meg együtt az elmúlt 25 évet, és készüljünk fel közösen a következő 25-re!” (A buli médiatámogatója forrásunk, a Funzine.)

Forrás és fotók: Funzine.hu, Facebook

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük