Mikulás-hétvégi programajánló: a mai kínálatból

színes szórakozás

Rohamléptekkel közeledünk a karácsonyhoz, máris itt van a Mikulás a puttonyával, a második gyertyát is hamarosan meggyújthatjuk az adventi koszorún – lássuk, melyek a legjobb hétvégi programok Budapesten!

MA, DECEMBER 6.:

ZING Kálvin nyitóbuli

“Ünnepeljük együtt, hogy még idén megnyit Budapest 9. Zing Burger étterme a Kálvin téren! Ami biztosan lesz: – könyéken csöpögő szósz – mediumra sült húspogácsa – friss buci egyenesen a saját pékműhelyünkből – játééééék!!! – ajándékok + 1 HATALMAS MEGLEPETÉS!!!”

Szelíd motorosok / Easy Rider – 50 éves jubileumi vetítés

Wyatt és Billy egy jól sikerült drogüzlet után motorra szállnak és nekiindulnak Amerikának. Különösebb cél nélkül tartanak Los Angelesből New Orleans felé. A két “vadnak született” hippit sehol sem fogadják kitörő örömmel, egy kisvárosban börtönbe is kerülnek. Itt megismerkednek a helyi társaságból úgyszintén kilógó alkoholista ügyvéddel. Kiszabadulásuk után George is velük tart.

Secret Santa Night Shopping

“Elérkezett az ünnepi időszak, mi is készülünk a karácsonyra! Idén ismét szeretnénk megajándékozni benneteket! Amennyiben eljöttök az eseményünkre, érkezéskor egy Secret Santa tombola számot kaptok. Az ajándékcsomag nyertesét, akit 40 ezer forint értékű teli dobozzal lepünk meg, december folyamán sorsolunk ki.”

Forrás: Facebook, Funzine.hu, Fotók: Zing Burger, Facebook

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük