Útlezárásokra készüljön, aki a Puskás stadion környékére menne

Budapest Közlekedés

A rendőrség honlapján hívta fel a szurkolók figyelmét, hogy tömegközlekedéssel érkezzenek a mai Magyarország–Uruguay-mérkőzésre. A környéken péntek három órakor jelentős forgalmi változások lépnek életbe. Az MLSZ is arra kéri a szurkolókat, hogy a tömegközlekedési eszközöket használják.

Az Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja arra hívta fel a figyelmet, a stadion gyorsabb és kényelmesebb megközelítése, valamint a mérkőzés után a gyors és kényelmes továbbutazás érdekében az M2-es, M4-es metró, az 1-es villamos, valamint a Thököly úti autóbuszok sűrűbben közlekednek. Mindeközben a stadion környéki közterületekben megállási tilalomra és teljes útzárra kell számítani, továbbá a Hungária körúton egyes forgalmi sávok időszakos korlátozására az Egressy út és a Stefánia út között.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a kapukat 16 órakor nyitják meg, a stadionavató ünnepség pedig 17.30 órakor kezdődik.

A pénteken 19 órakor kezdődő, Uruguay elleni barátságos találkozón búcsúztatják el a válogatottól Gera Zoltánt, aki 97-szer öltötte magára a címeres mezt, de az U21-es csapat szövetségi edzője – közös megegyezés alapján – nem lép pályára, mivel több mint egy éve már nem játszik.

Jelentős forgalmi változásokra figyelmeztet a rendőrség

Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) forgalmirend-változásokat léptet életbe a főváros területén pénteken a Puskás Ferenc Stadion avatómeccse miatt, amelyre 70 ezer embert várnak. A közlemény szerint tilos lesz behajtani a Thököly út–Hungária körút–Kerepesi út által határolt területre. A rendőrség oldalán elérhető térképen ezt  pirossal jelölték.

Forrás: Police.hu, MLSZ, Térkép: Police.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük