Rendőr, közúti ellenőrzése

Az októberi razzia után is figyelnek az újpesti száguldozókra

Budapest rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság, a XIII. és a XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei, valamint a Közlekedésrendészeti Főosztály rendőrei a közlekedési hatóság munkatársaival közös akciót szerveztek az illegális gyorsulási versenyek ellen 2019. október 25-én éjjel. A járőrök nem csak a tiltott, ráadásul rendkívül balesetveszélyes versenyekhez használt útvonalakat, hanem azok kivezető útjait is ellenőrzés alá vonták, így a Váci út, az Óceánárok utca és a Városkapu utca környékét ellenőrizték. 

Szemmel tartjáka a „versenyzőket”

Buchwald Milán alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságnak vezetője elmondta, az angyalföldi és a rákospalotai kollégákkal együttműködve továbbra is folytatni fogják az akciókat az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében.

Hétvégenként és a közelgő évvégi, ünnepi időszakban megerősített járőrszolgálattal figyelik a jogsértők által kedvelt, illetve a kockázatelemzés szerint az illegális versenyzésre alkalmasnak tűnő útszakaszokat, ahol rendőrségi sebességmérő eszközöket is bevetnek a megelőzés, illetve a szabálysértések bizonyításának érdekében. 

Kiemelt kép: nlc.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük