Tovább dagad a fideszes polgármester szex- és korrupcióbotránya

gazdaság politika

Isten-haza-család – hirdeti a fideszes kommuikáció orrba-szájba: a három legfontosabb dolog, a kereszténydemokrácia alappillérei. Aztán kiderül mindig, hogy nem mindig van ez így.

Most a győri polgármesterről, a családapáról, szerető férjről jelennek meg napok óta azok a videók, melyek arról tanúskodnak, hogy bizony a fideszes polgármester habzsolja az életet, drogozik, prostituáltakat „használ”. Mindezt teszi Horvátországban egy kibérelt yacht fedélzetén többedmagával. Persze joggal merül fel mindig a kérdés, hogy „miből is, uram?!” A kérdésekre nem nehéz válaszokat adni: kérdésekkel teli szántóföldvásárlás, majd a terület átminősítése jelen esetben ipari területté, amit majd egy nagy német autógyártó cég felvásárol aranyárban, melyet a telek tulajdonosa korábban szántóföldként szerzett meg. Ez ám az üzlet! Szerintük. Egyébként meg a visszaélés netovábbja!

Reméljük, kedves olvasók, Önök is látják már a párhuzamot, ugyanis ez az ingatlanmutyi – ahogy a példák is mutatják – nem egyedi dolog, szinte az egész országban művelt anyagi haszonszerzési művelet, amiben az jár jól, aki tud valamit, és aki csinálja. Aztán majd „okosba” megoldják, hogy mindenki jól járjon: aki adta az információt, aki intézte, aki közreműködött. Ha pedig ez „család”-on belül marad, akkor csak egyik zsebből a másikba kell csak tenni a „dellát”. Mert ők senkit nem hagynak az út szélén!

Címke:

1 thoughts on “Tovább dagad a fideszes polgármester szex- és korrupcióbotránya

  1. TOTÁLIS HÁBORÚT INDÍTUNK A FELCSÚTI CÁRAPUSKA KÉJSÓVÁR CSINOVNYIKJA, A KÖZJEGYZŐ ÉS BANKÁRMAFFIA TAGJAI, AZ ÁLSZENT KERESZTÉNYDEMOKRATÁKNAK ÁLCÁZOTT POLITIKUSBŰNÖZŐK ELLEN AKIK MEGMÉRGEZIK A JELENT; – ÉS ELLOPJÁK GYERMEKEINK JÖVŐJÉT‼️‼️‼️👩‍⚖️👨‍⚖️👏✅

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük