Közvetlenül érkezhetnek uniós források az önkormányzatokhoz!

gazdaság pénz politika Újpest

A kormánypárti politikusok, köztük sok polgármesterjelölt rendszeresen azzal fenyegetik a választókat, hogy ha nem ők kerülnek hatalomra, akkor az ellenzéki városvezetés nem jut hozzá az uniós forrásokhoz. A következő években egyre több olyan pályázat lesz, amely nem a korrupt magyar kormányon keresztül érkezik, így azt kikerülhetik az EU-s pénzek elosztásánál az ellenzéki önkormányzatok.

A pályázatokat maga az Európai Bizottság fogja elbírálni, így ezekhez a pénzekhez sem a kormánynak, sem Orbán Viktornak, sem Mészáros Lőrincnek nem lesz köze. A brüsszeli testület kész együttműködni az önkormányzatokkal lakhatási, zöld és egészségügyi programok végrehajtásában. Már ma is vanna közvetlenül elérhető források, de ebből még több lesz a 2021-ben kezdődő új uniós pénzügyi ciklusban.

A választás tétje az, hogy végre olyan polgármestert választhatunk, aki képes az Európai Uniótól közvetlenül fejlesztési pénzeket szerezni Újpestnek. Így kikerülhetőek lesznek a haszonlesők, a lopásra szakosodott fideszes haverok. Amennyi pénz fejlesztésre érkezik, abból Újpest fog fejlődni, nem a cimborák pénztárcája” – mondta el lapunknak Déri Tibor polgármesterjelölt.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük