Tarlós István megafonnal kiabál Torda Bence arcába

Tarlósnak nem használt a megafonozás

Budapest politika

A budapestiek 43 százaléka szerint romlott Tarlós István megítélése a megafonos” akciója után – derült ki a Publicus Intézet friss kutatásából, amelyet a Népszava megbízásából készített.

Az incidenshez kapcsolódóan a Publicus arra is rákérdezett, hogy a politikusok között belefér-e a Tarlós-Tordai vitához hasonló esemény. A nagy többség, 73 százalék szerint nem, a fideszesek 52 százaléka is ezen az állásponton volt.

A megkérdezettek 72 százaléka hallott arról, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt több alkalommal is vitára hívta Tarlóst. Arról pedig 82 százalékuk tud, hogy a jelenlegi főpolgármester különböző indokokkal kitért a vita elől. A Fidesz-szimpatizánsok 71 százaléka szerint Tarlós jól tette, hogy nem állt ki Karácsonnyal.

Karácsony Gergely mondatait titokban rögzítő hanganyag nyilvánosságra kerülése előtt készült felmérésből kiderül, továbbra is hajszálnyi a különbség Tarlós és Karácsony között. A kormánypárti jelölt 49, míg az ellenzéki aspiráns 47 százalékon áll. Puzsér Róbert a szavazatok négy százalékára számíthat, míg Berki Krisztián nulla százalékon áll.

Forrás: 24.hu; kép: blikk

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük