Videózta és fenyegette a gyerekeket egy szatír Újpesten

közélet Újpest

A férfi először a kerítésen keresztül az egyik iskola udvarára vizelt, majd mutogatni kezdte magát a gyerekeknek. Ők azonnal szóltak a rendőröknek, és a szüleiknek is, felvételeket is készítettek a férfiről, akit többször is láttak már a környéken. Azonban nem volt ellene bizonyíték, így csak megbüntetni tudták a rendőrök, majd elengedték – számolt be tegnapelőtt a Tények.

Éppen véget ért a tanítás, a hetedikes, nyolcadikos diákok indultak hazafelé, amikor a férfibe botlottak. Egy édesanya a Facebookon azt írta, hogy egy késsel, vagy ahhoz hasonló tárggyal fenyegette a gyerekeket, akik felvételeket és fényképeket készítve követték a férfit.

A rendőrök először nem vették komolyan a diákok telefonhívásait, mert azt hitték, hogy ismét egy hamis hívást kaptak – számolt be a Tények -, azonban a szülői hívásra azonnal kivonultak. A beszámoló szerint a rendőrök kiérkezése után azonnal igazoltatták a férfit, gyakorlatilag semmilyen bizonyítékot nem találtak arra, hogy ő mit is tett. A rendőrség a férfi ellen köztisztasági szabálysértés miatt tettek feljelentést, valamint szeméremsértés miatt büntetőeljárást indítottak, de hozzátették, hogy a gyanúsított és a tanúk meghallgatása még nem történt meg.

Forrás: tenyek.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük