Feltúrják az utat az Újpest-központnál

Közlekedés

Újpest-központnál, az István úti csomópont környékén folytatódik Budapesten az Árpád út helyreállítása – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken (este 20 és hajnali 4 óra között) a kereszteződés lezárásával az újpesti Árpád út István úti csomópontjában aszfaltoznak.

Az István utcán érkezők egyik irányból sem tudnak keresztülhaladni a csomóponton; az Árpád úton csak egyenesen lehet haladni, továbbá kedden és szerdán este az Árpád úti felüljáró irányába haladók, csütörtök és péntek este pedig az Újpest-központ irányába haladók tudnak jobbra kis ívben is kanyarodni.

Azt írták: a lezárt csomópontot a Nádor utca – Deák Ferenc utca, illetve a Klauzál utca felől a Görgey Artúr utca-Rózsa utca útvonalon, míg a Pozsonyi utca irányából a Tél utca-Rózsa utca útvonalon érdemes elkerülni. A forgalomkorlátozások miatt változik az arra közlekedő buszok útvonala is.

Kedden és szerdán 20 órától másnap hajnali 4:30-ig a 25-ös autóbusz a Mexikói út felé nem érinti a Tél utca/Pozsonyi utca megállóhelyet, Újpest-központban pedig a 104-es autóbusz Váci út irányú megállóhelyén áll meg.

A 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok Káposztásmegyer, illetve Megyer felé nem érintik a Tél utca/Pozsonyi utca és az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóhelyet, a Tél utca/Pozsonyi út csomópontban pedig a 20E autóbusz megállóhelyén álnak meg.

A Keleti pályaudvar felé az autóbuszok Újpest-központban a Petőfi utcában, a végállomási “tárolóhelyen” állnak meg, az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megálló kimarad, a Tél utca/Pozsonyi utca csomópontban pedig a 20E autóbusz megállóhelyén állnak meg.

A 120-as autóbusz Újpest-központ felé nem érinti a Tél utca/Pozsonyi utca és az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállót. A 914-es és a 914A autóbuszok egyik irányban sem érintik az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóhelyet, a Tél utca/Pozsonyi utca csomópontban pedig a 20E autóbusz megállóiban állnak meg.

Csütörtökön és pénteken 20 órától másnap hajnali 4:30-ig a 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok Káposztásmegyer, illetve Megyer felé nem állnak meg az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóban, a Tél utca/Pozsonyi utca csomópontban pedig a 20E autóbusz megállójában állnak meg.

A Keleti pályaudvar felé az autóbuszok Újpest-központban a Petőfi utcában, a végállomási “tárolóhelyen” állnak meg.

A 914-es és a 914A autóbuszok egyik irányban sem érintik az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóhelyet, a Tél utca/Pozsonyi utca megállóhelyen pedig a 20E autóbusz megállójában állnak meg – közölte a BKK.

Forrás: ATV

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük