Újpest történetének legnagyobb ingatlanmutyija ellen tiltakoznak

Újpest

Előző hét végén jelent meg az Átlátszón Újpest történetének egyik legnagyobb ingatlanmutyijáról szóló oknyomozó írás, ahol a kerület fideszes vezetése potom 500 millió forintért adta el Újpest egyik legértékesebb ingatlanát a volt fideszes államtitkár, Vályi-Nagy Vilmos üzlettársának.

Ahogy az esemény leírásában is olvasható: „világossá vált, amit eddig is sokan sejtettek: a fideszes Wintermantel polgármester és csapata sunyi trükkök bevetésével játszották át Újpest egyik legértékesebb vagyontárgyát, az Ady Endre Művelődési Központ telkét egy profitéhes, Fidesz-közeli cégnek. Ez a cég Wintermaneléknek köszönhetően betonba öntheti a telket, és akár milliárdos hasznot vághat zsebre az értékesített lakásokon és üzlethelyiségeken. Ezek után buknia kell a Wintermantel-maffiának! Ezt az ügyet haladéktalanul ki kell vizsgálni, és minden érintettet felelősségre kell vonni. Mi magunk is vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezzük, és minden jogszerű eszközt bevetünk, hogy visszaszerezzük Újpestnek az Ady-telket

Az tiltakozásra 2019. szeptember 18-án 18 órától kerül sor az Ady Endre Művelődési Központ szabadtéri bejáratánál az István és Munkásotthon utca kereszteződésénél!

Az esemény linkje ide kattintva érhető el!

Borítókép: Facebook

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük