Itt az újabb Wintermantel-botrány – Újpest történetének legnagyobb ingatlanbotránya – közleményben reagált az ellenzék

Újpest

A mai napon az Átlátszó oknyomozó cikke nyomán világossá vált, amit eddig is sokan sejtettek: a fideszes Wintermantel polgármester és csapata sunyi trükkök bevetésével játszották át Újpest egyik legértékesebb vagyontárgyát, az Ady Endre Művelődési Központ telkét egy profitéhes, Fidesz-közeli cégnek

Ez a cég Wintermaneléknek köszönhetően betonba öntheti a telket, és akár milliárdos hasznot vághat zsebre az értékesített lakásokon és üzlethelyiségeken. Ezek után buknia kell a Wintermantel-maffiának!

Ezt az ügyet haladéktalanul ki kell vizsgálni, és minden érintettet felelősségre kell vonni. Mi magunk is vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezzük, és minden jogszerű eszközt bevetünk, hogy visszaszerezzük Újpestnek az Ady-telket, hogy ott köztulajdonban lévő zöld, közösségi liget, az Ady-park jöhessen létre

A magyar rendőrséget pedig arra kérjük, hogy Pikó András kampányközpontjából egyenesen vonuljanak át az Újpesti Városházára, talán az utóbbi helyszínen több érdekességet találnak!” – zárul a közlemény.

Korábban mi számoltunk be róla, hogy nem csak az Ady telkével járhatott jól a vállalkozó, ugyanis ő vette meg a néhai Szülőotthon hátsó kertjét. Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy Vályi-Nagy Vilmos és Oláh Andor közös cége az Íves úton épít meg hasonló körülmények között értékesített volt önkormányzati telken 66 lakásből és irodákból álló ingatlanmonstrumot.

Forrás: MTI OS

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük