Véresre vertek egy fiatal lányt Újpesten

Újpest

Egy ismeretlen férfi előzetes ismeretség nélkül ütött meg egy nőt este az utcán Újpesten, melyről az áldozat számolt be a Facebookon.

Újpest-városkapunál vert meg este egy nőt egy 25-35 év közötti ismeretlen férfi az elmúlt napokban, melyről az áldozat hétfő este 22:45-kor számolt be Facebook-oldalán.

Lányok, ha tehetitek, a késői órákban ne járjatok egyedül! Én peches voltam, egy jól szituált 25-35 körüli férfi, akiből ki nem néztem volna az agresszív viselkedést, először cigarettát kért majd pénzt, hogy egy telefonfülkéből telefonálhasson – írta bejegyzésében B. Patrícia, majd így folytatta: „Amikor úgy érezte, nem elég az összeg amit adtam, elégedetlenül ordítozott és többet követelt, nem tudtam és nem is akartam eleget tenni a követelésének. Hátat fordítottam és el akartam indulni a közeléből. Mire ő visszarántott és lekevert egyet, majd elszaladt.

A noizz.hu megkereste a BRFK-t, akik azt írták: a szóban forgó üggyel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el. 

Forrás: Noizz; kép: facebook

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük