Tarlós István a 3-as metró szerelvénye előtt

Postás, villanyszerelő és hatgyerekes Bond-apuka is bejelentkezett Tarlós ellen

Budapest politika

Három, szinte teljesen ismeretlen jelölt is bejelentkezett Budapest vezetéséért: Ács LászlóRévész Ferenc és Schlagmüller Gábor — írta meg a Népszava.

  • Ács László a Zöldek Pártja nevezetű —  a lap szerint kamuszervezetnek tűnő — formációt vezeti. Hat gyermeke van, a középiskolában pedig állítólag James Bondnak hívták, 180 centis magassága és kigyúrt teste miatt.
  • Révész Ferenc 61 éves villanyszerelő, akinek a Facebook-profilján számos poszt arról szól, hogy egy fényképet közöl kampánypultjáról. Mint a lapnak elmondta: egyedül van, nincs, aki lefényképezze. Első lépésként visszanevezné a várost Budapest Székesfővárosra.
  • A születése óta Budapesten élő Schlagmüller Gábor negyven éve dolgozik postásként. Iskolázottsága közlése szerint „sajnos alacsony”, de ezt próbálja figyelmen kívül hagyni. A főnökei egyébként megmondták neki, hogy postásként nem gyűjthet ajánlásokat, de szabadidejében ráfekszik majd erre is. Kiforrott programmal még nem rendelkezik, de azt leszögezte, hogy a levegő a legfontosabb.

Úgy tudjuk, hogy Karácsony Gergely és Tarlós István is összegyűjtötte már az induláshoz szükséges ajánlásszámot. Tarlósék már beadták, Karácsonyék pénteken szeretnék ezt megtenni valamennyi polgármester- és képviselőjelölttel egy időben.

Forrás: 24.hu; kép: Népszava

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük