Tanévzáró ünnepség alatt lopott

rendőrség

A 45 éves salgótarjáni Ny. István 2019. június 18-án délután egy XIII. kerületi gimnáziumban, a nyitott osztálytermekből a tanévzáró ünnepség alatt mobiltelefonokat, bankkártyát és pénzt lopott több mint kétmillió forint értékben. A férfi a bankkártyát később megpróbálta internetes vásárlásra használni, de nem tudott fizetni vele.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították az elkövetőt, és 2019. június 28-án elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök a férfit 2019. augusztus 21-én délután a XIII. kerületben, a Béke utca és a Frangepán utca kereszteződésénél lévő villamosmegállóban elfogták.

A nyomozók Ny. Istvánt – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett és más bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelyen azt is beismerte, hogy 2019 áprilisában egy szombathelyi gimnázium öltözőjéből is lopott, illetve Újpesten is hasonló jellegű bűncselekményt követett el. A XIII. kerületi rendőrök előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu; kép: faktor.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük