Döntetlen a Paks ellen

sport

Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott a vendég Paks csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, harmadik fordulójában az Illovszky-stadionban.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Újpest FC-Paksi FC 1-1 (0-0)

Illovszky Rudolf Stadion, 2349 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Sankovic (68.), illetve Könyves (57.)
sárga lap: Balázs B. (44.), illetve Papp K. (29.), Balogh B. (92.)

Újpest: Pajovic – Pauljevic, Ristevski, Litauszki (Burekovic, 37.), Balázs B. (Bjarnason, 77.) – Sankovic, Onovo – Simon K., Rácz (Kovács, 62.), Zsótér – Nwobodo
    
Paksi FC: Holczer – Osváth, Lenzsér, Fejes, Szabó J. – Papp K., Bartha (Kővári, 74.), Balogh B., Remili (Könyves, 56.) – Hahn (Windecker, 82.), Böde

Az Újpest legutóbb 2-1-re nyert Diósgyőrben, ezzel megszakította április eleje óta tartó, hétmeccses nyeretlenségi sorozatát. A szintén hárompontos Paks ellen szólt, hogy utóbbi húsz idegenbeli meccséből csak kettőt tudott megnyerni.

A szombati mérkőzés első negyedórájában a fővárosiak irányították a játékot, a tolnai gárda alig jutott át a felezővonalon, ám a félidő hátralévő részében már vendéghelyzeteket is láthatott a közönség.

A térfélcsere után rákapcsolt az Újpest, több veszélyes helyzetet is kialakított, ám a vezetést a Paks szerezte meg az egy perccel korábban beállt Könyves Norbert révén. A hazaiak nem sokkal később Bojan Sankovic fejesével egyenlítettek, és ezt követően is akadtak lehetőségeik, de az eredmény már nem változott.

Forrás: MTI

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük