Bemutatta önkormányzati polgármester- és képviselőjelöltjeit a Momentum

politika

Debrecenben tartotta a Momentum jelölti kongresszusát, ahol felkészítették az őszi önkormányzati képviselőjelölteket mind a kampányra, mind az önkormányzati munkára.

Az eseményt követően a Momentum bemutatta polgármester- és képviselőjelöltjeit. A párt Budapesten közel 70, országszerte összesen 200 képviselőjelölttel száll versenybe ősszel. Emellett polgármesterjelölteket állít nem csak Budapest számos kerületében (köztük Újpesten is – a szerk.), hanem Baján, Gödön, Bicskén, sőt, Vámospércsen, Cserszegtomajon, Bánrévén vagy éppen Dencsházán is.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a sajtótájékoztatón elmondta: „Több száz olyan ember áll mögöttünk, akik kilépnek a megszokott hétköznapokból azért, hogy dolgozhassanak egy jobb Magyarországért, ahol polgári demokrácia, tisztességes piaci verseny és esélyegyenlőség van.

Két éve megjelent egy új politikai generáció. Ez a politikai generáció ma már ott van az Európai Parlamentben, ősztől pedig ott lesz az önkormányzatokban is. 2022 valójában most kezdődik. Ha sok településen sikerül megtörnünk a Fidesz-maffia hatalmát, ha sikerül kivennünk a Fidesz-maffia korrupciós hálózatából a legnagyobb városokat, eséllyel készülhet az ellenzék egy 2022-es kormányváltásra.” – mondta Fekete-Győr András.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük