Újpesten élt nagyszüleivel a hidegvérű gyilkos

rendőrség Újpest

Bár már rég nem találkoztak, hiszen nagyszüleivel élt Újpesten, mégis hallgatott édesanyjára Cs. Dániel, aki a gyanú szerint hidegvérrel kivégezte hétfő este volt barátnőjét, K. Katát Kőbányán – számol be a Ripost.

Miközben a rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki azért, hogy kézre kerüljön Cs. Dániel, felkeresték a fiú édesanyját is. A külföldön élő nőt arra kérték, hogy lépjen kapcsolatba a rejtőzködő fiával és segítse a rendőrök munkáját. Dániel anyja ezt meg is tette. Interneten keresztül kereste meg fiát, aki szinte azonnal válaszolt az üzeneteire, amit az asszony tolmácsolt is a rendőröknek. Az internetes portál információi szerint a nő meggyőzte fiát, hogy adja fel magát és ne meneküljön tovább. Ekkor Dániel elmondta édesanyjának, hogy egy frankfurti bevásárlóközpontban van és hajlandó együttműködni a hatósággal. Dániel menekülése során több ismerősének is válaszolt Facebookon. Egyiküknek – édesanyja meggyőzése után – el is mondta, hogy feladta magát és várja a rendőrség kiérkezését.

A meggyilkolt lányra kolléganője talált rá, aki sokkot kapott, amikor rátalált a vérben fekvő lány holttestére. A gyilkosa először összekötötte hátul a kezét, majd betömte a száját egy ruhadarabbal. Késsel több helyen megvágta, majd hátulról elvágta a torkát. A szomszédok közül többen is rosszul lettek, ugyanis kiderült: annyi vér volt a lakásban, hogy kifolyt a bejárati ajtó alatt.

Forrás: Ripost, borítókép: Blikk

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük