Bolondját járatja a kormány és Wintermantel az újpestiekkel

Újpest

Az Árpád kórház épületében létesítendő munkásszálló miatt született határozat arról, hogy további egyeztetések szükségesek. Ez a kormányhatározat megerősíti azt a tényt, hogy a kormány eltökélt szándéka továbbra is, hogy Budapesten (és ebbe kerületünk, a IV. kerület is beleértendő) munkásszállót létesítsen a budapestiek (és az újpestiek) megkérdezése nélkül.

Lényeges továbbá, hogy az egyeztetések lefolytatásának határideje 2019. november 30., azaz a fideszes Wintermantel célja minden bizonnyal az lehet, hogy kibekkelje az önkormányzati választásokat, és nyerés esetén a kormánnyal közösen megvalósítsák többmilliárd forintnyi közpénzből a munkásszálló ötletét.

Ki kell még emelni, hogy a határozatban egy szó sem esik kórházról vagy más egészségügyi alapellátást szolgáló létesítményről, abban továbbra is a munkásszálló kifejezés szerepel csak. Úgy látszik, Wintermantel Zsolt mindenfajta érdekérvényesítésre alkalmatlan, a kormánnyal együtt hülyének nézik az újpestieket.

Címke:

1 thought on “Bolondját járatja a kormány és Wintermantel az újpestiekkel

  1. Nagyon szeretnénk mi UJPESTIEK, hogy legalább egy kórházat visszakapjunk!!! Sajnos a mostani polgármester nem a MI emberünk, nem a betegek, ne adj Isten az idősek számítanak, csak a kézi vezérlés parancsa! Nagyon várjuk és szavazunk, hogy ez megváltozzon!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük