2020-ig nem lesz meccs a Szuszában

sport Újpest

Tovább csúszik az Újpest stadionjának felújítási munkálatai, ezért legközelebb 2020-ban játszhat otthonában a csapat – jelentette a klubhonlap

A Szusza Ferenc Stadion felújítása már tart egy ideje, és legutóbb arról szóltak a hírek, hogy október helyett csak novemberben készül el, addig pedig az Illovszky Rudolf Stadionban fogadja ellenfeleit a gárda.

A legjobb minőségű termőréteget szállítmányozó bánya technikai okok miatt napi szinten jóval kevesebb anyagot tud szállítani, ezért módosítani kellett a vetés dátumát, amelyet a kivitelező augusztus 15. napjára tűzött ki. A vetéstől kezdve pedig 12-20 hét alatt fejlődik ki megfelelően a gyep. Ha a fenti dátummal és a 12-20 héttel számolunk, akkor reális az esélye annak, hogy a pálya megfelelő kialakítása és megóvása érdekében legközelebb csak 2020-ban lépünk újra itthon pályára, a február 1-i, Mol Fehérvár FC elleni rangadón.  A novemberi-decemberi időszakban ez mindössze két hazai mérkőzést érint, amit a Vasas otthonában kell játszanunk.” – szól a közlemény.

Forrás: 24.hu; kép: Wikipedia

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük