Tarlós: Ha Karácsony nyer, szívfájdalom nélkül elmegyek

Budapest politika

Tarlós Istváné a budapestiek bizalma” – ezzel a címmel jelent meg írása a Magyar Nemzetben Budapest jelenlegi, Fidesz által támogatott főpolgármesternek: Tarlós Istvánnak.

Írásában Tarlós hosszan értekezik arról, hogy mi minden történt az ő regnálása alatt Budapesten és mi minden nem történt Zuglóban azóta, hogy Karácsony Gergely ott polgármester.

Aztán Tarlós reagál arra is, hajlandó-e vitázni Karácsonnyal vagy sem. Erről ezt írja:  „Vitától elvileg ab ovo nem zárkózom el, de nem az ő szabályaik szerint. Tehát hogy „Gulyás Marcik”, Magyar Györgyök, netán maga Karácsony majd „javasolják” a témákat, utána pedig a „vitavezetők” (vagy más) a színfalak mögött a „Gerivel” esetleg megkonzultálják, betanultatják azokat, hát olyat vagy hasonlót biztosan nem játszunk. Én sem kívánnék sem témákat, sem vitavezetőt kijelölni, kinevezni. Ha lesz is értelme vitának, az csakis előre nem egyeztetett fővárosi és zuglói témákban, és „face to face” közreműködő nélkül. A felkészültség csak így mérhető le.”

Tarlós arról is ír, hogy ha „a nép Karácsonyt választja, én gratulálni fogok neki, sok szerencsét kívánok (amire talán szüksége lesz), és szívfájdalom nélkül elmegyek„. 

Forrás: Index; kép: 24.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük