Újpest, ahol az újpesti NER feje a gyerekeken keresztül manipulálja a szavazóképes állampolgárokat

Újpest vélemény

Ismét egy nevetséges és aljas húzás a jelenlegi polgármester, Wintermantel Zsolt részéről. A múltkori alamizsnaosztás után, most a kisgyermekes szülőket vette célba egy ártatlannak tűnő mesekönyvvel, melyet az óvodás korú gyermekek kapnak. Gyerekek, akik nem tudnak olvasni , akiknek nem kellene politikával semmilyen formában foglalkozni, hiszen az egyetlen dolguk az, hogy gyerekek legyenek, és önfeledten játszhassanak. Ez a mesekönyvnek látszó valami azonban nem nekik szól, hanem az azt felolvasó felnőtt, szavazóképes szülőknek, mely egy dologra enged következtetni : “Szavazz a Fideszre, szavazz A Polgira!”

A Polgira, aki a 14-15 éves diákokat is képes belevonni a politikába, aki a Fideszes standokhoz kiállította Őket aláírást gyűjteni. A Polgira, aki ugyanolyan manipulatív, mint a többi NER tag… Nem esett messze az alma a fájától, hiszen Orbán Viktor is szeret óvodásokkal fotózkodni. Úgy fest ez amolyan Fidesz-fétis.

Kedves Szülő társak! Nem szabad bedőlni ennek a húzásnak, mert egyáltalán nem érdekli a Polgit sem a Te gyereked, sem az enyém, őt csak a szavazat érdekli, de ha körbe néztek Újpesten, pontosan láthátjátok, hogy az utóbbi hónapokban minden el van hanyagolva , hiszen az a bizonyos toll vastagabban kell, hogy fogjon a választások előtt. Az a politikus, aki képes gyerekeket felhasználni önös érdekeinek megtartására, annak nincs helye a közéletben, mert nem a népet szolgálja, hanem saját magát és a haverjait. Ezt az összeget fordíthatta volna másra is. Fordíthatta volna épp arra, hogy bajba jutott családokon segítsen, hogy szociális lakhatást biztosítson deviza károsultaknak, stb. Újpestnek nem ilyen polgármesterre van szüksége , hanem olyanra aki valóban a lakosok érdekeit képviseli.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük