Éppen a lakatot feszítette le, amikor rajta kapták

rendőrség

A budapesti rendőröket 2019. május 27-én este tíz órakor értesítették, hogy a IV. kerületben az Árpád úton egy lakóház pincéjébe valaki be akar törni. A bejelentő elmondta, hogy zajt hallott a pincéből, és amikor lement azt látta, hogy az ajtóról egy férfi a lakatot éppen lefeszíti.

Amikor a férfi meglátta a lakót, elszaladt, azonban a bejelentő fia követte, és a helyszínre érkező járőröknek megmutatta, hogy melyik lakásba futott be.

Az egyenruhások mindenkit igazoltattak a lakásban, és a kapott személyleírás alapján elfogták a feltételezett elkövetőt, a 28 éves budapesti J. Ferencet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói J. Ferencet lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során még egy hasonló módszerrel elkövetett bűncselekményt is beismert. A nyomozás szerint J. Ferenc 2019. május 25-én egy IV. kerületi garázsba tört be, ahonnan két biciklit és egy mobiltelefont lopott el.

A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott mobiltelefont, amit lefoglaltak. J. Ferencet a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására​.

Forrás: police.hu; kép: Femina / illusztráció

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük