Dróttal fojtották meg az újpesti autókereskedőt

rendőrség

A Budai Központi Kerületi Bíróságon tegnap harminc napra elrendelték a letartóztatását annak a három embernek, akit a zsaruk A. Csaba megölésével gyanúsítanak. Ahogy arról beszámoltunk, az autók kereskedésével és javításával is foglalkozó férfit 17 nappal az eltűnése után hantolták ki a rendőrök Szentendre külterületén.

A Bors pedig most szörnyű részleteket tudott meg az előre részletesen eltervezett gyilkosságról. Ugyan A. Csabának tartoztak a gyilkosai, nem az esetleges kifizetés ürügyén csalták el, csupán azt közölték, hogy mutatnak neki valamit. A 47 éves férfit ketten vették fel Újpesten, majd meg sem álltak Szent­endréig. Jól ismerték a terepet, az egyikük lakhelyéhez közeli területen már a kiásott gödörnél várt rájuk a harmadik társuk.

A gyanútlan Csaba az anyósülésen ült, a mögötte helyet foglaló férfi pedig egy váratlan pillanatban – már a helyszínen – egy bekészített dróttal fölé hajolt, és a nyakához szorította. Az áldozatnak esélye sem volt, rövid időn belül örökre le­hunyta szemét. Úgy tudjuk, H. Richárd, S. Bence és E. Krisztián nem tétlenkedett, gyorsan elföldelte az áldo­zatot.

A következő na­pokban próbáltak úgy tenni, mintha mi sem történt volna, de nem lehettek nyugodtak, a nyomozók ugyanis többször is kihallgatták őket a rejtélyes eltűnéssel kapcsolatban. A rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján el­hangzott: egyikük már a nyomozás elején ellentmondásba keveredett saját magával, ké­sőbb pedig a két társa is hasonlóképpen tett. Végül megtörtek, ketten pedig részletes, beismerő vallomásukban még azt is megmutatták, hol hantolták el Csabát. A két budapesti és a szentendrei férfi jó barátai egymásnak, Csabával pedig üzleti kapcsolatban álltak. A portál úgy tudja, nem nagy összeggel tartoztak neki, nem milliós tételről van szó.

Forrás és kép: BorsOnline

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük