Puzsér az EP választásig felfüggesztette kampányát

Budapest politika

Két hétre felfüggeszti kampányát Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt. Nem mintha hinne abban, hogy valami sorsfordító történne, vagy hogy a tétje történelmi volna, de fontos lehet azoknak az erőknek, melyek működő válaszokat keresnek a kontinens és a civilizáció előtt tornyosuló kihívásokra – írta tegnapi Facebook bejegyzésében.

Ilyennek tartja a zöld környezet és a megújuló energia kérdéseit, vagy éppen a szociálisan egységesülő Európa ügyét, a migráció jelentette kihívás humánus és hatékony kezelését, a multinacionális részvénytársaságok arányos adóztatását és törvény előtti egyenlőségük biztosítását, az egyéni és kollektív szabadságjogok fenntartását és bővítését. Azt szeretné, ha a következő két hét ezekről a témákról szólna, ezért május 27-ig felfüggeszti a kampányát.

Azt sem titkolja, hogy megpróbáltam a más ellenzéki főpolgármester-jelöltet is meggyőzni erről, de nem sikerült.  Ő mindenesetre a következő két hétre azt ígéri, hogy nem fogja támadni a budapesti politikai élet szereplőit, és visszavonja az utcáról azokat a szórólapokat, melyek az MSZP-DK pártszövetség polgármester-jelöltjeinek alkalmasságát firtatják.

Forrás: Magyar Narancs

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.