Továbbra is téma az Árpad Kórház sorsa

Újpest

Mai napon újpesti ellenzéki pártok olyan mértékű összefogást tanúsítottak, ami követendő példa lehetne az egész országban. Az egykori Árpád Kórház épületét 1.3 milliárd forintból munkásszállónak építené át a Fidesz a jelenlegi polgármester, Wintermantel Zsolt politikai támogatásával, mely az újpesti lakosok nagy részét megdöbbenti.

Az egykori kórház a környező kerületeket is ellátta, így nem csak az újpestieket szolgálta hanem Rákospalotát, Fótot és Dunakeszit is. Az Újpesti Piacon a házirendet betartva ellenzéki pártok (DK, Jobbik, Momentum, MSZP) közösen tartották a képen látható plakátot, hogy az emberek figyelmét felhívják arra, hogy hiába a 2kg liszt, cukor, olaj, amivel az időseket próbálják megvenni, ne hunyjunk szemet a fontos kérdések felett.

Az őszi választások ellenzéki polgármester-jelöltje, Déri Tibor, akivel beszélgettem a kórházról, sokkal szimpatikusabb megoldásokat javasol, melyek az újpestiek érdekeit tartják szem előtt. Az épületet lehetne másra is használni akár idősek otthonának, a fiatal párok lakhatásának megoldására, de elsődlegesen a kórház felújítására és annak újranyitása lenne a cél, melyet a Fidesz záratott be 2012-ben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük