Újpest: Nincs napirenden a klub eladása – Duchatelet

sport

Miközben értékesítették a Honvédot, futballberkekben arról hallani, a belga Roderick Duchatelet megválhat a lila-fehérektől. Az üzletember a Nemzeti Sportnak (egyelőre) cáfolta az adásvételt.

Évek óta téma: Roderick Duchatelet eladja az Újpestet. A belga üzletember a Magyar Nemzet hasábjain beszélt arról, adott esetben megválna az általa 2011-ben megvásárolt labdarúgóklubtól.

A tulajdonos elismerte, egyre többen érdeklődnek az Újpest FC iránt, ahogy a napilapnak fogalmazott, az elmúlt három évben folyamatosan tárgyalt különböző partnerekkel, akik megvásárolták volna a klubot.

A hírek szerint a közelmúltban potenciális vevőjelölt tűnt fel, ennek apropóján az NSO felhívta Roderick Duchatelet-t, valóban küszöbön áll-e a megállapodás, az internetes lapokban is olvasható információk helytállóak-e, azaz valóban 20 millió euró-e a klub és a hozzá kapcsolódó kereskedelmi jogok értéke. A belga tulajdonos cáfolt.

Nincs napirenden a klub eladása” – mondta az NSO-nak Roderick  Duchatelet. – “Nem azt mondom, hogy sohasem adnám el az Újpestet, de hangsúlyozom, jelenleg nem téma az adásvétel. A médiában terjednek ezek a pletykák.”

Forrás és kép: NSO


Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük