Curtis kijött az elvonóról, és „teljesen új ember” lett

színes

Január közepén kezdte el a drogproblémái miatt az elvonót Curtis, most pedig az Instagramján adott hírt arról, hogy sikerrel túl is van rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot💪🏽😊 Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem,teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül… sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem… a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A zenész azt írja, hogy „egy teljesen új ember lett”, mindent átértékelt, és ha ez volt az ára annak, hogy újra önmaga lehessen, bármikor újból belevágna. Egyúttal minden szenvedélybeteget arra szólít fel, hogy merjen szembenézni a problémáival, és ne féljen lépni. Majd megköszönte azoknak, akik hittek benne, és kitartottak mellette.

Curtis drogproblémái azok után kerültek a címlapokra, hogy zenésztársa Majka szakított vele.

Forrás és borítókép: hvg.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük