Így változik a tömegközlekedés az Újpest-Fradi ideje alatt

Közlekedés

A következő járat(ok) közlekedése hatósági zárás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • A 30-as, 230-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Mildenberger utca, Irányi Dániel utca / Baross utca, Baross utca / Fóti út megállót.
  • A 30A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Irányi Dániel utca / Baross utca, Mildenberger utca, Türr István utca / Nádor utcamegállót.
  • A 96-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Megyeri út / Fóti út, Szusza Ferenc Stadion, Tungsram, Béla utca megállót.
  • A 147-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Langlet Waldemár utca, Perényi Zsigmond utca, Mildenberger utca, Irányi Dániel utca / Baross utca, Baross utca / Fóti út, Megyeri út, Fiumei út, Megyer, Julianus barát utca megállót.
  • A 196-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Megyeri út / Fóti út, Szusza Ferenc Stadion megállót.

Szombaton, kb. 22:00-ig az érintett járatok módosított útvonalakon járnak. A 30-as autóbuszcsalád járatai mindkét irányban terelve, a Fóti úton és a Nádor utcán át közelednek. A 96-os autóbusz az újpesti végállomását terelt útvonalon éri el. Ideiglenesen a 147-es busz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállóiban áll meg. A 147-es autóbusz az újpesti végállomása irányába nem érinti a Baross utcát és a Fóti utat, helyette a Váci úton és a Julianus barát utcán át jár. Újpest-Központ felé a 30-as autóbuszokkal közös megállókban áll meg (a Megyeri úton, a Fóti úton és a Nádor utcában). A 196-os autóbusz a terelés idején Megyer, Szondi utcáig jár, majd vissza a Megyeri út – Fóti út – Váci út útvonalon közlekedik Újpalota felé. Az érintett vonalon a 30-as és a 104-es járatok megállóiban áll meg

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük