Tóth Csabáék az új szekusok Újpesten

sport

Az új biztonsági szolgálattal kapcsolatban olyan vállalatot kért fel az Újpest FC erre a felelősségteljes megbízatásra, amelyik a törvényi feltételeknek, vonatkozó MLSZ és egyéb előírásoknak maximálisan megfelel, valamint legfontosabb feladatának azt tartja, hogy újra minél több ember érezzen kedvet kilátogatni a szentélybe – olvasható az ujpestfc.hu oldalon.

A győztes a HardGuard Group Security Zrt. lett, így február 1-től ők állnak nálunk munkába. A cég szeretné hangsúlyozni, hogy a fenti feltételek szigorú betartása mellett fogja a feladatait elvégezni, a szurkoló szórakozása a legfontosabb alapelvet figyelembe véve.

Tóth Csaba

Ugyanakkor bejegyzésükben ismételten felhívják a figyelmet arra, hogy az Újpest FC továbbra sem tűri el sem a rendezőktől, sem az alkalmazottaktól, sem pedig a szimpatizánsoktól a lelátóra és Stadionba nem való, jogsértő magatartásformát, ezért minden olyan eset, ahol ez előfordul, súlyos szankciókat (elbocsátás, stadionból kitiltás) von maga után.

A HardGuard éppen az a cég, amelyik Székesfehérváron is ellátja ugyanezeket a feladatokat, és pont az újpesti szurkolókat verték a novemberi MOL Vidi FC – Újpest FC  mérkőzésen.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük