Ismét pórul járt a káposztásmegyeriek egy része a szelektív hulladékgyűjtéssel

hulladék

Ma reggel a Járműtelep utca elején élők valamint az arra járók meglepődve tapasztalhatták a több köbméternyi műanyag szemetet, mely még most is az úttest szélén várja, hogy valamikor elszállítsák. Kedd reggel többen jelezték felénk, valamint az egyik lakossági Facebook-csoportban is posztolták, hogy ismételten gond adódhatott a szelektív szállítással kapcsolatban.

Budapesten hónapok óta problémát jelent a szelektív hulladék időben történő elszállítása, most csak hab a tortán, hogy műszaki gondok is adódnak az FKF-nél.

A Járműtelep utcai helyzetről megkérdeztük az érintett társasház közös képviseletét. Molnár Tibor az alábbiakról tájékoztatott minket: „A problémák nyáron kezdődtek, azóta több napos csúszással viszik a szelektív hulladékot. Ezt már meg is szoktuk, fel sem kapjuk rá a fejünket. Legutóbb egy ürítés ki is maradt, ezért meg is lepődtünk, hogy ma a megadott ürítési napon jöttek volna a szemétért. Úgy tudjuk, hogy a kukásautó hátfala romlott el, pont a ház előtt nyílt ki, és a benne lévő szemét egy része kiborult az úttestre. Próbáltak csinálni vele valamit, de végül elmentek, a ház előtti kukát sem tudták már kiüríteni. Azt mondták, hogy jön majd egy másik csapat, akik feltakarítják a szemetet. Nagyon kíváncsi vagyok mi fog történni. Szerencsére már nincs meleg, de így is rettentő büdös a kiömlött szemét. A ház még feltakarítani sem tudja, mert nem tudnánk hova szállíttatni. Régen kevesebb volt a szelektív szemét a környéken, mert pont itt az út túloldalán volt egy szelektív sziget, de az Önkormányzat azt felszámoltatta.”

A hulladékot közben elvitték!

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük