Két drogdílert és hat fogyasztót kaptak el a rendőrök Újpesten – videóval

rendőrség

Ildikó és Nikolett voltak a dílerek, és az Attila utcai lakásban még hat vásárolójuk is lebukott. Az újpesti rendőrök 2018. október 18-án megjelentek Budapest IV. kerületében egy Attila utcai lakásnál, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott kábítószert árulnak.

A nyomozók a kutatás során a lakásban 88,6 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 47,7 gramm kábítószergyanús fehér port, 81 darab kábítószergyanús tablettát, valamint ezek adagolásához szükséges eszközöket (tasakok, digitális mérleg, morzsoló), mobiltelefonokat, és több mint egymillió forint készpénzt találtak és foglaltak le. A rendőrök a helyszínen elfogták a 43 éves budapesti B. Ildikót és a 26 éves budapesti A. Nikolettet, valamint további hat személyt, akik fogyasztás céljából vásároltak kábítószert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két nőt, a rendőrök a további eljárást szabadlábon hagyásuk mellett folytatják le.

(police.hu)

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük