Még nem adták át a Szigeti sétány felújított szakaszát

közélet közösség

A kivitelező a rendelkezésre álló dokumentumok alapján 2018. szeptember 30-ig vállalta a munka átadását, azonban ez még ottjártunkkor biztos nem történt meg. A projekt nagyjából 91 millió forintba került, mely a rendelkezésre álló dokumentumok alapján 1697 m2 burkolat bontását, 144 m3 termőréteg felhordását, 224 m2 gyeprács felület készítését, 1320 m2 aszfalt burkolat építését, parki berendezések telepítését, 4 db lombhullató faegyed és 178 m2 cserje ültetését, 2700 m2 gyepesítést, öntözőhálózat telepítését, terv szerinti világítás szerelését jelentette.

A munkákat a Com-Pilot Kft. végezte, ő adta ugyanis a legkedvezőbb ajánlatot az elvégzendő munkára. Nagyon fontos kiemelni ugyanakkor, hogy a munka csaknem 55 százalékát, kereken 50 millió forintot Budapest Főváros Önkormányzata biztosította a TÉR_KÖZ projekt keretében, a maradék majdnem 41 millió forintot pedig az Újpesti Önkormányzat állta.

Úgy gondoljuk, hogy hamarosan átadásra kerül a park, főleg ha a kivitelező elvégzi a szükséges garanciális munkákat is, mert szemmel láthatólag pár helyen a füvesítés nem úgy sikerült, ahogyan kellett volna.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük