Hiába volt lehúzva a redőny, sikerült a betörés Újpesten

rendőrség

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.

A 26 éves budapesti B. Norbert és társa, egy 21 éves kisgyőri férfi 2018. április 24-én éjszaka betört egy újpesti házba úgy, hogy feltolta a lehúzott redőnyt és bemászott a nyitott ablakon keresztül. A sértett aludt, miközben a két férfi ellopta a mobiltelefonját, karóráját, személyes iratait, ruháit és napszemüvegeit. Később a redőny zörgésére felébredt a sértett, aki már csak annyit látott, hogy az elkövetők az ablaka alatt elmenekülnek.

A térfigyelő szolgálat munkatársai felfigyeltek a két férfire, akik menekülés közben át is öltöztek. Az újpesti rendőrök a felvételek alapján a helyszín közelében elfogták B. Norbertet és társát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az elkövetőket lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. április 26-án elrendelt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a 2018. október 5-én átadták az illetékes ügyészségnek – olvasható a police.hu oldalon.

Kép: blikk.hu

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük