Új cég végzi Budapesten a patkányirtást

egészség

47 év után vált meg Budapest az eddigi irtásokat végző cégtől, a Bábolna Bio-tól. 2018 júliusától egy négy cégből álló konzorcium végzi a patkányirtást a fővárosban. Ahogy több hírportál is beszámolt már, a patkányok ellepték a Duna partjait, és “méretes patkányok szaladgálnak a budapesti hidak lábánál“. Az okokat a konzorcium vezetője ecsetelte, miszerint amikor már nem a Bábolna Bio és még nem a konzorcium végezte az irtási feladatokat, akkor elszaporodhattak ezek az állatok.

Július 19. óta, mióta átvették a stafétát a Bábolnától, 3000 bejelentést kaptak már. Bár pontos számot Újpestre vonatkozólag nem kaptunk, azzal a Fővároshoz irányítottak, annyit viszont Reisinger Mátyás, az RNBH Konzorcium vezetője elárult, hogy “a IV. kerületben folyamatos, azaz heti több alkalommal történik munkavégzés. A munkánk két részből áll. Egyik része a lakossági bejelentések kezelése, a másik része a rendszeres preventív kezelések elvégzése.” Van is munka, hiszen már júliusban, amikor átvették a munkát, 620 bejelentés várt rájuk, folyamatosan dolgoztak. Ma már tudják tartani a 24-48 órás reakcióidőt a bejelentésekre.

Az RNBH Konzorcium a lakossági bejelentéseket a 06/70-364-6531 telefonszámon és a patkanyirtasbudapest@gmail.com címen fogadja.

 

Fotó: szon.hu

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük